брауни бисквити
페이지 정보
본문
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от нежно, кремообразно тесто, брауни с малини което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно брауни звучене на готовия сладкиш брауни. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, брауни с какао нещо ново и нещо розе. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от нежно, кремообразно тесто, брауни с малини което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно брауни звучене на готовия сладкиш брауни. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, брауни с какао нещо ново и нещо розе. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.
- 이전글Explanations Why 텐카페 알바 Gets Bad Reviews 24.04.06
- 다음글What Is The Best Place To Research 18-Wheeler Accident Online 24.04.06
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.